Forum Düzeni
Magazin Haberleri
En son magazin haberlerini paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Neoma

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 14 January 2019
Nereden: .
Mesajlar: 17.206
Konular: 13075
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 296 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 29 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 945
Verilen Beğeni: 20
Nereden: .
Rep Gücü: 30
Neoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to all

Standart Defne Samyeli kimi affetmek istedi?

13 January 2020
# 1
Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, Zorlu’daki Raffles Otel’de Amerikalı kişisel gelişim uzmanı Dr. John Demartini’nin ‘Çığır Açan Deneyim’ seminerine katıldı, sabah 08.00’de başlayıp gece 01.00’de biten 16 saatlik eğitime 12 bin 800 TL ödedi.
Posta’dan Halil Kalmuk’un haberine göre nefret ve hayranlık hissedilen kişileri anlama ve affetmeyi öğreten ‘Çığır Açan Deneyim’ isimli seminer sırasında Dr. John Demartini “Önce üzerinde çalışmak için bir kişiyi seçin” dedi.

'KÂĞIDA YAZDIĞINIZ KİŞİ KİM?'

En öndeki Defne Samyeli’ye dönerek “Kağıda yazdığınız kişi kim?” diye sordu. Ünlü sunucu, kağıdı eliyle kapattı, “Hayatta söylemem” dedi. Bu cevap sonrası salonda kahkaha tufanı koptu.
Kaynak: Uçankuş
İlkiz bunu beğendin
Üyelik tarihi: 31 December 2018
Mesajlar: 23.987
Konular: 4132
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 549 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 84 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 21
Verilen Beğeni: 509
Burç: Boga
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 132
İlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Defne Samyeli kimi affetmek istedi?
13 January 2020
# 2
Bu ne zaman şarkıcı olmuş ki önüne gelen şarkı söylüyor.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
sükutu-ezber
ForumDenizi Sözlük
19
12 August 2020 22:43
Neoma
Aşk - Şiir Dünyası
0
02 January 2020 14:21
Neoma
Çöp Tenekesi
0
11 October 2019 12:28



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.