Forum sitelerinde bazı kişiler yönetici olarak özeldir, bunu sadece o forumdakiler hissetmez o forumu kendilerine rakip olarak gören forum sitesi sahipleri de hisseder.
@Zeze'yi hiç tanımıyorum, forumu da çok takip edemiyorum ama @Regex'in yazıklarından sonra içimden keşke benim zamanımda benim sitemde yönetici olsaydı Zeze demedim desem yalan olur
Ongun baya şanslısın, bu zamanda böyle yönetici bulmak eskiye göre çok çok zor.
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar @Zeze
Düşünceleriniz için teşekkür ederim, kendimi bulunmaz hint kumaşı zannedeceğim bu gidişle
Şimdi gidip @Regex'den zam falan istiyormuşum
Şaka bir yana, teşekkür ederim düşünceleriniz için
Aman yarabbim ben bunu yeni görüyorum!
Zeze hanımcım çok çok geç bir kutlama olacak belki ama inanın görmemişim nasıl denk gelemedim yahu bana kızın hatta bana o kadar kızın ki @Lokomotif i banlayin! :d
Evet iyi ki doğmuşsunuz iyi buradasınız regex bey yine döktürmüş zira biliyor ki o dokturmese ben dokturecegim o yüzden bu kutlu görevi kendisi yapmış!
Nice benli bizli yillariniz olsun ve gözümden kaçmayan ımmmmm söylesem miiii :d heh işte onlu yillariniz olsun amin efendim.
Ne derler, geç olsun, güç olmasın. Değil mi Juliet Hanımcığım
Sana kutlamadığın için kızmamda, foruma sık uğramadığın için kızabilirim ama
Fazla mı özletiyorsun acaba kendini?
O değil de anlamadığım nokta, seni değilde niye Lokomotifi banlıyoruz Kimseyi banlamayalım bence
Kötüler kendilerini banlattırmadan gözümüze gözükmesin
Konunun dışına çıktım galiba :/
Ne diyorduk, evet iyi ki doğmuşum, bir Juliet kolay gelmiyor dünyaya Juliet mi dedim, pardon Zeze diyecektim Gerçi ha sen, ha ben fark etmez
Senli, bizli, onlu derken. Bilemedim şimdi
Bende burada olduğuma mutluyum Juliet Hanımcım. Sevgiler
Lokomotif centilmen bir bey olduğu için herhalde jülyetttt hanım duruuun siz banlanmayin ben banlanirim sizin yerinize deme nezaketini gösterirdi bence zeze hanımcım :d
Hahahaha ya zeze hanımcım bana kızmayın ne yani başkasının üye sözlüğüne gidip kendimi övdüysem yaramaz bir kız çocuğu gibi bakıyor herkes bana çok dargınım herkese....
Burası doğum günü konusu sizinle içindeki cümleden devam edelim biraz beni hep beni overiz fena mı olur? :d
Size de sevgiler tekrardan iyi ki doğmuşsunuz...
Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur. 5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür. Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.