Forum Düzeni
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 17 July 2018
Nereden: Tam Otuzbeş
Mesajlar: 1.784
Konular: 188
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 105 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 55 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 14
Verilen Beğeni: 107
Nereden: Tam Otuzbeş
Rep Gücü: 10
Kuzey has a spectacular aura aboutKuzey has a spectacular aura about

Standart Novak, Sosa derken şimdi de Nwakaeme! Aman dikkat...

20 August 2020
# 1
Novak, Sosa derken şimdi de Nwakaeme! Aman dikkat...






Trabzonspor'da sözleşmesi sona eren Sosa ve Novak Fenerbahçe'nin yolunu tutarken şimdi de sarı lacivertlilerin Nwakaeme ile görüştüğü iddia edildi.



Trabzonspor'da sözleşmesi biten Filip Novak Fenerbahçe'ye imza atarken anlaşma sağlanamayan ve serbest kalan Jose Sosa da sarı lacivertlilere imza atmak üzere. İki futbolcunun gidişinin ardından dikkat çeken yeni bir iddia gündeme getirildi. Fenerbahçe'nin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun yine Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme'nin menajeriyle görüştüğü iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.




Bu gelişme henüz resmi kaynaklardan doğrulanmazken 6 Milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olan Nwakaeme'nin elden kaçması ihtimali bile şimdiden bordo mavili taraftarlarda kızgınlık yarattı.Sözleşmesi sona eren iki futbolcunun gidişi beklenen bir durum olsa da Nwakaeme gibi takımın en önemli isimlerinden birinin kesinlikle rakibe kaptırılmaması gerektiği ve yönetimin bir an önce harekete geçmesi yönünde yorumlarda bulunuldu.




Bilindiği üzere Nwakaeme tatilde Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı ile tekne turuna çıkmış ve bu gezi dedikoduları da beraberinde getirmişti.






İşte Ajansspor kaynaklı o haber;




Transferdeki limit sıkıntısına rağmen üst üste yıldızları açıklayarak renklerine bağlayan Fenerbahçe durdurak bilmiyor! Sarı - lacivertliler, Trabzonspor'un yıldızlarından Anthony Nwakaeme ile de temasa geçti.




Yeni sezonda sportif direktör olarak görev yapması beklenen Emre Belözoğlu, sözleşmesinde özel bir çıkış maddesi bulunduğu belirtilen Nwakaeme'nin menajeriyle görüştü.




Belözoğlu'na yanıt ise "Düşünmek için zaman istiyoruz" oldu.




Nwkaeme'nin çıkış bedelininin 6 milyon Euro olduğu kaydediliyor.






Kaynak

- Günlük Gazeteler .

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 27 January 2020
Nereden: Başkent
Mesajlar: 19.731
Konular: 918
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 230 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 47 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1045
Verilen Beğeni: 974
Nereden: Başkent
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 61
Jön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Novak, Sosa derken şimdi de Nwakaeme! Aman dikkat...
20 August 2020
# 2
Nekadar da beğenirlermiş takımımızı yahu.Takımın göz bebeklerine talipler ama '' damat yardım etti''.Takım kaliteli adamlarla dolu demezler,hem de düşük maliyete...
Biri de çıkıp akbilspora sarsa.

Bu arada Ali Koç da dün Rte'yi ziyaret etmiş.O da Fb'li ya forma götürdü galiba.
  • “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Kuzey
Trabzonspor
0
04 August 2020 17:56
Mango
Trabzonspor
1
17 June 2020 14:46
HaDeS
Trabzonspor
2
01 October 2019 23:06
Renksiz
Yerli Şarkı Sözleri
0
03 August 2018 00:20
Renksiz
Yerli Şarkı Sözleri
0
31 July 2018 16:36



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.