Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2018
Mesajlar: 164
Konular: 43
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 10 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 9 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 2
Verilen Beğeni: 7
İlişki Durumu: Yok
Burç: Ikizler
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 7
Arawn is on a distinguished road

Standart Seyyar Satıcının 8 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddiası Mahalleyi Ayağa

03 Ağustos 2018
# 1
Gaziantep'te Suriye uyruklu seyyar satıcının, 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine mahalle sakinleri ayaklandı. Mahallelinin darp ettiği seyyar satıcı, olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.


Gaziantep'te Suriye uyruklu Y.M.'nin seyyar satıcılık yaptığı mahallede 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Darp edilen Y.M., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.


SEYYAR SATICI, 8 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU
Olay, akşam saatlerinde Umut Mahallesi'nde meydana geldi. Seyyar satıcılık yapan Suriyeli Y.M. iddiaya göre, sokakta oynayan bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Olayın duyulmasıyla sokağa dökülen mahalle sakinleri, Y.M.'yi darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Y.M.'yi linç edilmekten kurtararak gözaltına aldı.

ÖFKELİ KALABALIK, SURİYELİLERE AİT İŞ YERLERİNE SALDIRDI
Öfkesi dinmeyen mahalleli cadde üzerinde Suriyelilere ait iş yerlerini taşlamak istedi. Olay yerine gelen takviye ekipler kalabalığı dağıtırken, yeni bir olay yaşanmaması için alınan güvenlik önlemleri sürüyor.


VALİLİK OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Gaziantep Valiliği ise olayla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Şehitkamil İlçemiz Umut Mahallesi'nde bugün saat 18.30 sıralarında Suriye uyruklu Y.M. adlı şahsın 8 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik istismar iddiasıyla bir grup vatandaşımızca darp edilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince Şüpheli Y.M. gözaltına alınarak olaya ilişkin tahkikat başlatılmıştır" denildi.


Kaynak: haberler.com
Üyelik tarihi: 31 Temmuz 2018
Mesajlar: 3.840
Konular: 84
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 212 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 61 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 712
Verilen Beğeni: 80
İlişki Durumu: Kimene
Burç: Ikizler
Takım: Turkiye
Rep Gücü: 16
Deniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to beholdDeniz is a splendid one to behold
Standart Cevap: Seyyar Satıcının 8 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismarda Bulunduğu İddiası Mahalley
03 Ağustos 2018
# 2
Bu tür haberleri duymak istemiyoruz artık. Cezalar ağırlaştırılmalı ..
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Araf
ForumDenizi Sözlük
4
28 Temmuz 2019 16:00
Arthur
Sağlık Köşesi
0
28 Temmuz 2018 19:07
Gamer Queen
Beşiktaş
0
20 Temmuz 2018 21:59
Arthur
Türkiye'den Haberler
0
20 Temmuz 2018 13:14
Gamer Queen
Vücut - Cilt Bakımı
0
18 Aralık 2017 21:14



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.