Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 14 January 2019
Nereden: .
Mesajlar: 17.206
Konular: 13075
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 296 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 29 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 945
Verilen Beğeni: 20
Nereden: .
Rep Gücü: 30
Neoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to all

Standart MEB'den tatilde umre programı

28 October 2019
# 1
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “Bir fırsat olarak görüyoruz” diyerek açıkladığı ve “Bilim, kültür, sanat, spor gibi çeşitli faaliyetler bu ara tatillerde tema doğrultusunda yapılacak” dediği ara tatiller için sunulan seçenekler dikkati çekti. İl Milli Eğitim Müdürlükleri, müftülüklerle işbirliği yaparak Diyanet’in umre programları için hazırlığa geçti. Okullara Diyanet’in “özel hazırlanmış” 2019-2020 yılı ara tatili için “Umre Programı” ve fiyat bilgileri gönderildi.


Habersol
Üyelik tarihi: 06 July 2019
Nereden: Manisa
Mesajlar: 3.111
Konular: 1030
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 62 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 40 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 260
Verilen Beğeni: 0
Nereden: Manisa
Burç: Boga
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 10
HaDeS is on a distinguished road
Standart Cevap: MEB'den tatilde umre programı
29 October 2019
# 2
Suudi Arabistan izin verecek mi
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
HaDeS
Magazin Haberleri
5
22 August 2019 23:43
Asrevya
Tarih değerlendirmeleri
0
04 August 2018 01:49
Asrevya
Türkiye'den Haberler
2
24 July 2018 04:30
Arthur
Erkekçe Genel
0
20 July 2018 13:25
Tomris
Aşka Dair Her Şey
0
11 January 2018 01:23



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.