Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 15 March 2020
Mesajlar: 9.550
Konular: 4799
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 73 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 38 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 772
Verilen Beğeni: 698
Burç: Kova
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 19
Turan is a jewel in the roughTuran is a jewel in the roughTuran is a jewel in the roughTuran is a jewel in the rough

Standart Altın fiyatlarında yükseliş sürer mi?

14 April 2020
# 1


Altın fiyatları rekor kırmaya devam ediyor. Gram altının fiyatı 377 liranın üstüne çıktı, ons altının fiyatı ise 7 yılın zirvesini gördü.
G
üvenli liman algısı, altına olan ilgiyi artırdı. Altının gramı 377 liraya çıktı. Çeyrek altın 620 lira seviyesine geldi. Beklentiler, altın fiyatlarında yukarı yönlü seyrin devam etmesi yönünde.

Ons altın yaklaşık yüzde 1 arttı, bin 730 dolara ulaştı. 7 yılın zirvesini gördü.

Peki altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? Gram altında piyasa beklentisi yükselişin devam etmesi yönünde. Ons altın ise parasal genişleme adımlarıyla daha fazla yükseliş potansiyeli barındırıyor.

Kaynak TRT Haber
Üyelik tarihi: 30 July 2018
Mesajlar: 1.265
Konular: 23
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 55 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 43 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 253
Verilen Beğeni: 174
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 10
Roman has a spectacular aura aboutRoman has a spectacular aura about
Standart Cevap: Altın fiyatlarında yükseliş sürer mi?
14 April 2020
# 2
Çeyrek 620 lira mı.
En son reşat altını ve kolyesini 8 bin liraya almıştım. Ozamanlar çeyrek nekadardı hatırlamıyorum ama 300 falanmıştır.
Keşke daha çok yatırım yapsaydım.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 49
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Altın fiyatlarında yükseliş sürer mi?
14 April 2020
# 3
Saman ithal eden bir ülke olduk. Betona dayalı bir ekonomi yaratıldı. Onlarca fabrika satıldı .

Soru mu yani bu TRT .
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Neoma
Türkiye'den Haberler
0
21 February 2020 11:40
Tomris
Sağlık Köşesi
0
24 July 2019 01:17
Arthur
Rüya Tabirleri
0
19 July 2018 13:29



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.