Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Farkedmez

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 17 July 2018
Nereden: Tel'aran'rhiod
Mesajlar: 6.699
Konular: 883
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 664 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 73 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 2144
Verilen Beğeni: 1250
Nereden: Tel'aran'rhiod
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 51
Farkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond repute

Standart CNN’den corona virüse “farklı” Türkiye yorumu

17 April 2020
# 1
ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından CNN, Türkiye'deki corona virüsü önlemlerini kapsamlı bir şekilde izleyicilerine ve okurlarına aktardı. CNN, "Hafta sonu yasakları ve yaş bazlı kısıtlamalarla virüse farklı bir açıdan yaklaşıyor" yorumunu yaptı.


Corona virüsü vaka sayısının dünya çapında 2.1 milyonu geçtiği günlerde Türkiye’deki corona virüsü önlemleri ABD’nin gündeminde… ABD merkezli medya kuruluşu CNN, Türkiye’nin aldığı önlemleri dünyaya duyurdu.

“Hafta sonu yasakları ve yaşlılara getirilen kısıtlamalar ile birlikte Türkiye virüse karşı farklı bir yaklaşım sergiliyor” başlığı ile hazırlanan haberde, “Türkiye’de hükümet geçen hafta sonu 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bu yasak Türkiye nüfusunun yaklaşık 4’te 3’üne denk geliyordu. Muhalefet bu tür sokağa çıkma çağrısını bir süredir yaparken, ilk sonuçlar felaket oldu. Sokağa çıkma yasağı, uygulamadan iki saat önce açıklandı ve insanlar panik içinde sosyal mesafeyi gözardı ederek sokağa çıktı ve alışveriş yaptı” yorumu yapıldı.

Türkiye’nin corona virüsü ile mücadelede kendi yolunu çizdiğinin belirtildiği haberde, “Hafta içi 20 yaşın altındakilere ve 65 yaşın üstündekilere sokağa çıkma yasağı getirildi. Diğer vatandaşlara teoride sokağa çıkmaya izin verdi. Küçük işletmeler kapatılırken inşaat alanları çalışmaya devam etti… Lokantalar servis ve gel-al servisler için açık olurken, bankalarda da çalışma saatleri azaltıldı. Buna karşılık inşaatlar devam etti” ifadesi kullanıldı.

Haberde, “Bazı uzmanlar Türkiye’nin kısmen yasak ve kısıtlamalarının başarılı olabileceğini söylüyor. Yeter ki kırılgan olanlar korunsunlar ve sokağa çıkanlar da gerekli önlemleri alsınlar.

Sözcü
Jön TüRk bunu beğendin

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 50
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: CNN’den corona virüse “farklı” Türkiye yorumu
17 April 2020
# 2
Adamlar bildiğin billur geçmiş. Haksızlar mı, kesinlikle hayır .
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
KuLeVa
Türkiye'den Haberler
6
12 April 2020 16:47
Neoma
Magazin Haberleri
0
17 March 2020 02:49
Neoma
Türkiye'den Haberler
0
11 March 2020 04:03



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.