Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 50
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute

Standart Mersin’de Covid-19 olan hemşireye “uyarı” cezası

04 December 2020
# 1
Toros Devlet Hastanesi'nde Covid-19'a yakalanan sağlık çalışanlarına uyarı cezası verildi.

Mersin'de sağlık çalışanlarına Covid-19’a yakalanmaları durumunda haklarında soruşturma açılacağı tebliğ edildi. Toros Devlet Hastanesi'nde Covid-19'a yakalanan sağlık çalışanlarına da uyarı cezası verildi.

Çalışırken "sosyal mesafeye uymadınız" uyarısı
E-imzalı olarak Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Servet Partı’nın gönderdiği uyarı yazısında, koronavirüs pandemisi sürecinde daha önce gerek yazılı gerekse sözel olarak kişisel koruyucu ekipmanların tam ve eksiksiz kullanılması ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda tüm personellerin bilgilendirildiği hatırlatıldı.

Yazıda, “Ancak buna rağmen sosyal mesafe kurallarına riayet etmediğiniz tespit edilmiş olup; bu defalık bu hususta ikaz edildiğinizin bilinmesini, ayrıca bundan sonraki süreçte gerek sosyal mesafe kurallarına gerekse kişisel koruyucu ekipman kullanımına riayet etmediğiniz takdirde hakkınızda disiplin işlemi yapılacağının bilinmesini rica ederim” denildi.

"Öldükleri için disipline mi vereceksiniz?"

CHP Mersin milletvekili Alpay Antmen de sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenen Antmen şöyle dedi:

“Bu skandal nedir Sayın Bakan @drfahrettinkoca? Mersin Toros Devlet Hastanesi'nde koronavirüse yakalanan çalışanlar uyarı cezası alıyor! Ceza belgesinde "tekrar olursa disipline gidersiniz" deniliyor. Sağlık çalışanları her gün ölüyor. Öldükleri için de disipline mi vereceksiniz?”

“Covid-19 meslek hastalığı olsun”
“Sayın Bakan, Covid-19 döneminden bir başarı hikâyesi çıkarmaya çalıştı. Ancak görüyoruz ki bu başarı hikayesi, sağlık çalışanları için ölüm hikayesine dönüştü.

"Bu tabloyu biraz değiştirmek istiyorsa en azından Covid-19’u meslek hastalığı kabul etsinler. Bu suçunu bu konudaki eksikliklerini tamamen ortadan kaldırmaz ancak yine de bir faydası olur. Sağlık Bakanlığı, pandemi koşullarını gevşeterek başarılı olduk diyerek kamuoyunu yanılttı ve bunun faturasını tüm toplum ve sağlık çalışanları ödüyor.”


++

İktidar artık tekeri patlayan kamyon gibi bayır aşağı gidiyor. İyicene izandan çıkıldı. Bu nedir arkadaş.
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Üyelik tarihi: 17 July 2018
Nereden: Tel'aran'rhiod
Mesajlar: 6.699
Konular: 883
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 664 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 73 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 2144
Verilen Beğeni: 1250
Nereden: Tel'aran'rhiod
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 51
Farkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Mersin’de Covid-19 olan hemşireye “uyarı” cezası
04 December 2020
# 2
Olayın içeriğini bilmeden yüklenmek istemiyorum. Bir kaç ay önce de hemşire maske takmıyor diye video düşmüştü hemşire eleştrilmişti. Öyle bir durum mu ? Yoksa haberde ki gibi işini yaparken tedbir almışken yakalanmasından mı ? İkisi de olabilir. Eğer işini yaparken önlemini almışsa da bu oluyoras zaten lanet olsun bunlara.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Tomris
Kilo Vermek İstiyorum
0
02 November 2019 11:34
Arthur
Akdeniz Bölgesi
0
08 August 2018 21:25
Arthur
Akdeniz Bölgesi
0
08 August 2018 21:25



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.