Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 19 Ağustos 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 48
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute

Thumbs down AKP, Halk Ekmek Büfelerinden Sonra, Mobil Ekmek Büfelerine de İtiraz Etti

12 Ocak 2021
# 1
Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB Yönetimi'nin yoksul mahallelere Halk Ekmek Büfesi açma talibini reddeden AKP Grubu, bu semtlere mobil halk ekmek büfeleri götürülmesine de itiraz etti...

Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB Yönetimi'nin yoksul mahallelere Halk Ekmek Büfesi açma talibini reddeden AKP Grubu, bu semtlere mobil halk ekmek büfeleri götürülmesine de itiraz etti.

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, yeni uygulamaya konulan 'mobil halk ekmek büfeleri'ni, “Her şey reklam için” diyerek eleştirdi. İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ise AKP Grubu'na “Halkın ucuz ekmeğe ulaşması sizi neden rahatsız ediyor” diye seslendi.

İBB Meclisi’nin 2021 yılı ilk toplantısında Halk Ekmek Büfeleri tartışma konusu oldu. Yeni halk ekmek büfelerinin açılmasını, İBB Meclis çoğunluğunu kullanarak engelleyen AKP Grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni uygulamaya koyduğu mobil halk ekmek büfelerini de eleştirdi.


AKP, İstanbul'daki bu hizmete de itiraz etti
Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB Yönetimi'nin yoksul mahallelere Halk Ekmek Büfesi açma talibini reddeden AKP Grubu, bu semtlere mobil halk ekmek büfeleri götürülmesine de itiraz etti...
12 Ocak 2021 21:34 / İstanbul



AKP, İstanbul'daki bu hizmete de itiraz etti
Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB Yönetimi'nin yoksul mahallelere Halk Ekmek Büfesi açma talibini reddeden AKP Grubu, bu semtlere mobil halk ekmek büfeleri götürülmesine de itiraz etti.

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, yeni uygulamaya konulan 'mobil halk ekmek büfeleri'ni, “Her şey reklam için” diyerek eleştirdi. İBB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ise AKP Grubu'na “Halkın ucuz ekmeğe ulaşması sizi neden rahatsız ediyor” diye seslendi.

İBB Meclisi’nin 2021 yılı ilk toplantısında Halk Ekmek Büfeleri tartışma konusu oldu. Yeni halk ekmek büfelerinin açılmasını, İBB Meclis çoğunluğunu kullanarak engelleyen AKP Grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni uygulamaya koyduğu mobil halk ekmek büfelerini de eleştirdi.

İBB Meclisi AKP Gurup Başkanvekili Tevfik Göksu, Mobil Halk Ekmek Büfesi olarak hizmet veren minibüslerin camında İBB yazmasını, reklamcılık şeklinde değerlendirdi. Göksu Halk Ekmek büfeleriyle ilgili olarak özetle şunları söyledi:

“Mesele halk ekmeğin İstanbullulara ulaşması mı? İstanbul’un her sokağında bakkal var, hiçbir maliyeti yok, verin bakkallara, dağıtsın ekmeği. Niye vermiyorsunuz? Ben araştırma yaptım. Bir Halk Ekmek büfesi, en iyi kazandıran Halk Ekmek büfesi, 3 bin lira kazandırıyor.

O ekmeği bakkallara dağıtsanız, minibüslere verdiğiniz o 600 bin lirayı da İstanbulluların başka hizmetine kullansanız daha iyi olmaz mı? Ama o zaman 40 arabanın camında İBB yazmayacak. Reklam nasıl olacak? Her şey reklam için.”

“HALKIN UCUZ EKMEĞE ULAŞMASI NEDEN SİZİ RAHATSIZ EDİYOR?”
İBB Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, yeni Halk Ekmek büfeleri açılmasını engelleyen AKP Grubu'na yüklendi. Özkan, yeni Halk Ekmek büfeleri ile ilgili olarak özetle şunları söyledi:

“Bakın Halk Ekmek büfeleriyle ilgili yönetim tarafından (İBB) getirilmiş tekliflerde sizin tarzınız şu: Bu ekmeği kim satacak? Biz de diyoruz kimin sattığından ziyade halkın ucuza ekmek almasını sağlamak zorundayız. İstanbul’un 3’te 2’si ekmeğe ulaşamıyor. Bakın 40 seyyar araçla cumartesi günü İstanbul’da halk ekmek dağıtımı başladı. Ortalama bir araç bin 700 ekmek dağıtıyor.

Arnavutköy’e 4 araç, Sultanbeyli’ye 3 araç yollandı, neden biliyor musunuz? Çünkü gelir seviyesi düşük insanların daha fazla olduğu biliniyor. Bu veriler elimizde var. Halkın ucuz ekmeğe ulaşması sizi neden rahatsız ediyor? Yahu reddettiniz. Öneri olarak getirilen sayıyı reddettiniz.

Eğer bu Halk Ekmek büfelerinin 30 yıldır kimlere verildiğini öğrenmek istiyorsanız bu konuda ben size yardımcı olabilirim. Bu veriler var elimde, liste olarak.”
++

AKP gerçek yüzünü gösteriyor. Adamlar halka hizmet gitmesin diye resmen canla başla mücadele ediyor!!.
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Üyelik tarihi: 07 Mayıs 2020
Nereden: Başkent
Mesajlar: 95
Konular: 10
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 16 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 16 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 2
Nereden: Başkent
İlişki Durumu: Yok
Burç: Yengec
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 15
Kenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud ofKenshi has much to be proud of
Standart Cevap: AKP, Halk Ekmek Büfelerinden Sonra, Mobil Ekmek Büfelerine de İtiraz Etti
13 Ocak 2021
# 2
Bi hizmet yapıyorlar ondanda zarar yapıyorlar
Herşey çok güzel olacak ama
Sessiz Esinti..
Üyelik tarihi: 27 Ocak 2020
Nereden: Başkent
Mesajlar: 19.731
Konular: 918
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 230 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 47 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1045
Verilen Beğeni: 974
Nereden: Başkent
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 60
Jön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond repute
Standart Cevap: AKP, Halk Ekmek Büfelerinden Sonra, Mobil Ekmek Büfelerine de İtiraz Etti
13 Ocak 2021
# 3
Akp ve Mhp'ye rağmen geçti diye haber paylaşılmıştı?
Onların çoğunluk onayı olmadan nasıl geçti diye düşünmüştüm.Dolayısıyla kabul görmemiş.
  • “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
rainbow6
Türkiye'den Haberler
0
08 Ocak 2021 14:15
rainbow6
Türkiye'den Haberler
3
18 Aralık 2020 01:34
rainbow6
Türkiye'den Haberler
0
11 Nisan 2020 13:16
Tomris
Dünya Mutfakları
0
17 Eylül 2019 23:34
Neoma
Tatlılar
0
27 Ağustos 2019 09:40



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.