Pişirme Şekli : Ağır Ateşte
Kolay mı : Orta
Bölge : İç Anadolu
Süre : 30 dakika
Kaç Kişilik :6-8
Malzeme :

3 kahve fincanı un

3 kahve fincanı şeker

1 litre süt

1 kaşık nişasta

3 yumurta (sarısı)

150 gr margarin

1 pk vanilya


Yapılış :

VANİLYA HARİÇ MALZEMELERİN TAMAMINI KARIŞTIRIP KAYNATIN.KIVAMINI BEĞENDİĞİNİZDE ALTINI KAPATIN.ORTALAMA 5 DK SONRA VANİLYAYI EKLEYİP İYİCE KARIŞTIRIN.DÖKECEĞİNİZ BORCAMI ÖNCE ISLATIN SONRA MUHALLEBİYİ DÖKÜN.TAVSİYEM:TAVUK GÖĞSÜ SOĞUMAYA BAŞLADIKTAN SONRA BAŞKA BİR TENCEREDE 1 PK JÖLEYİ HAZIRLAYIN ÜSTÜNE DÖKÜN HATTA JÖLE NEYLİYSE ONUN MEYVESİ İLE DE SÜSLEYEBİLİRSİNİZ İSTERSENİZ BİR SIRA BİSKÜVİ BİR SIRA MUHALLEBİ ŞEKLİNDE SIRA SIRA DA DÖKEBİLİRSİNİZ HATTA TECRÜBEYLE SABİT KAKAOLU BİSKÜVİ İLE ÇOK GÜZEL OLUYOR...AFİYET OLSUN*