Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Seninle yaşamak istiyorum 22 September 2019 # 1 Kader resim, boyası elinde belki Tersine döndür istersen, çeviremezsin ki Tuzağına düştüm kaç kere, aradım Aradım nedense fırçamı bulamadım Karanfilin morunu görmek kolay Sevgiyi papatyanın tacında bilmek işimiz Bir açılır, bir kapanır sevda kapıları Arkasındaki el kim? Ben boyamadım kaderimi şair olmak için Ama ela gözlüme bağlanıverdim birden Yolumu, durmaksızın kaderim kesti Şair olup çıktım yeniden Kalbimi sevdiğime verdim ısıtsın diye Papatya mevsiminde yanına alıp götürmüş Kalbinin sızılarına ortak olsun diye O gün bu gün kalpsizim Sevda dağlarında kalakaldım şimdi Ufuktaki ölümsüz ışığı görüyorum Anahtar paspasın altında biliyorum Kalbim duracak gibi yüreksizim Senden gelen mutluluk rüzgârları içimde Umudum sonsuz baharlar üstüne Biliyorsun bir sözünle şahlanıyorum Kalbim sende Ama ne vardı kelimeler dans edeceğine yüreğimde Ömrümü sensiz geçirmeseydim Viyana valsına doyulur muydu o zaman Gözlerini gözlerimde görseydim Şairim, umut kuşları bırakmıyor yakamı Şimdi her rüyâmın gerçek olmasını diliyorum Kaderimin her saniyesinde bile Seninle yaşamak istiyorum Bir daha mı? Kaderimin tuzağına düşmem artık Fırçamı buldum kalbinde Yeniden boyamalıyız onu, ama yeniden Birlikte! Cevap Yaz