Konu
:
Kişi Kınadığını Yaşamadan Ölmez
Tekil Mesaj gösterimi
rainbow6
Açık Profil bilgileri
rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin
rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Binbaşı
Üyelik tarihi:
19 August 2019
Nereden:
Andromeda
Mesajlar:
3.061
Konular:
663
Cinsiyet:
Bay
Seslenenler:
188
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
63
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1273
Verilen Beğeni:
867
Nereden:
Andromeda
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Boga
Takım:
Fenerbahce
Rep Gücü
:
49
Cevap: Kişi Kınadığını Yaşamadan Ölmez
29 September 2019
# 2
Ek olarak flood olacak ama "
Hz.Muhammed'e ait olduğu söylenen bir hadistir
" ifademin yanlış anlaşılmasını istemem. daha önce dediğim gibi 4 kutsal kitabı üç aşağı beş yukarı okumuş ve bu doğrultuda bir çok şeyi araştırmış biri olarak, özellikle ayetleri çarpıtamayanların, bu işi hadis ile yaptıklarını okumuştum ki, zaten aklı olan biri bunu bilir.
Hatta bunla ilgili bir kitap okumuştum, ileride paylaşırım. Hadis olarak bildiğimiz bir çok ifadenin, aslında din şarlatanlarının uydurdukları olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. O yüzden bu tarz durumlarda, ister istemez "Hz.Muhammed'e ait olduğu söylenen bir hadistir" diye yaklaşıyorum.
"
Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya.
"
charles bukowski
Cevap Yaz