Hz.Muhammed'e ait olduğu söylenen bir hadistir. Tam olarak şöyledir: "'Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz ..." Hadis olsun veya başka bir ifade ama en sevdiğim, en isabetli ifadelerden birisidir.
Siyasetten örnek vereceğim ister istemez. AKP ve tayyip yıllarca; işsizlik, kriz, ekonomi vs. dedi. Şimdi ise bunları bire bir yaşıyorlar. Cidden muazzam bir söz, hadis veya nasıl ifade ederseniz.
Aynı şekilde etrafınızda da benzer örnekleri, lokal olarak görmüşsünüzdür. Bir insan cidden bir olayı art niyetle, kötü bir niyetle kınar ve o ifadeyi ağzına malzeme ederse, cidden bir süre sonra bu ifade ettiklerini birebir yaşıyor.
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski








Hybrid-Şeklinde