Konu
:
Forumlar nereye gidiyor?
Tekil Mesaj gösterimi
Gold Roger
Açık Profil bilgileri
Gold Roger nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gold Roger nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Yüzbaşı
Nereden:
Raftel
Konular:
10
Seslenenler:
113
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
39
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
188
Verilen Beğeni:
331
Nereden:
Raftel
Burç:
Aslan
Takım:
Trabzonspor
Rep Gücü
:
30
Cevap: Forumlar nereye gidiyor?
10 December 2019
# 4
Alysse
Nickli Üyeden Alıntı
@
Lokomotif
bey'e sormak lazım.
Genel forumlar için konuşacak olursam zamanında irc gibi çok canlı idiler.Ama yeni nesil, yenilikten yana youtube/facebook/twitter/instagram/twitch/ aldı başını gitti.İnsanlar nerede kalabalık var orayı seçiyor.Tahminimce genel forumlarda şimdilerde aktif takılan maksimum 500 kişi vardır.50-100 kişi zaten her forumda üyeliği olan kişiler.Aynı anda birden çok siteyi takip eden veya ruh haline göre ortamı değişen kişiler bunlar, yeni nesil biri bir şey araştırınca eğer içerik gizli ise üye olmaya bile eriniyor
Şu olayda var genel forumlardan çok büyük kazanç sağlanmıyor, hatta sahipleri çoğu zaman masraflarını cebinden karşılıyor.Hal böyle olunca da bir müddet sonra site sahiplerinin siteyi kapaması kaçınılmaz oluyor.2-3 forum var onları tenzih ediyorum en eskiler onlar zaten oyun karakterleri/item vs alış-verişi yapılan veya ikinci el telefon/ekran kartı vs alış/verişi yapılan siteler.Şu da var sitelerine gizli iğrenç reklam linkleri ekleyen @
Regex
biliyor
Onların amacı da oradan yolu bulmak
Bu saatten sonra genel bir forum sitesinin tutacağını düşünmüyorum, en fazla dediğim gibi kalan kitleyi elinde tutar.Onun içinde değer mi değmez mi tartışılır, samimi düşüncem DEĞMEZ.Bu genel yargılara nasıl varıyorsun diyenler varsa genel forumlarda da irc'de de takılan en eskilerdenimdir.Belki beni çoğu bilmez ama ben çoğunuzu bilirim değil mi @
Regex
Konu Gold Roger tarafından (10 December 2019 Saat
20:14
) değiştirilmiştir.
Cevap Yaz