Coolumsu Nickli Üyeden Alıntı
Kuran İslamı söylemi sahte ve iki yüzlü bir söylemdir. Amaç Kuran’ı yaşamak değil onun üzerinden siyasi rant devşirmektir. Kuran’ın özü olan merhamet, alçak gönüllük gibi değerlere sahip olan tasavvufu bir iki sapmadan dolayı silip atmak vicdansızlıktır.

Ayrıca ayetler öyle copy-paste tarihi bağlamından koparılarak insanlara vaiz kesilmek amacıyla kullanılmamalıdır. Bu istismara kapı açar.

Tarihsel süreci ve ilk yorumu bilmeden Kuran’ı anlamaya çalışmak büyük bir cinayettir.

Her önüne gelen Kuran’dan anlam çıkarıp bunu dayatmaya çalışıyor. Oysa esas olan o dönem Peygamberin ve Sahabenin anladığı yorumdur. O koşullar içerisinde..

Kuran’ı Peygamberimizden daha iyi biliyorlarmış gibi din sunanları hiç sevmiyorum.
Yazıda bağlamından, siyak sibağından ve esbabı nuzuldan koparılmış tek bir ayet yoktur.
Yazıyı okumayıp sadece başlık üzerinden hakaret amaçlı yorum yaptığın besbelli...
Yukardaki ayetlerin hepsi.zaten kişilik değer oluşturan ayetler ama pkumadığın belli...
Copy past ile bağlamından koparılan diyip ama tek bşr tanesini bile eleştiri yazamamak yalan iftira ve karalamadan başka bişey değildir...

@Maia @Sith böylelerinimi yönetici yapıyorsunuz. Tanıdığımız birlikte olduğumuz insanlar hakkında şerefsiz diyen yöneticiniz bu hakareti.yetkisine dayanarak mı yapıyor. Ayrıca söylemi yalan tek bir tane bile yazı analizi taşımayıp uazıya eleştiri.olmayıp bana ve arkadaşlarıma saldırıdan öte bişey değil...

Misliyle cevap almasıda yönetixiniz olmasındandır. Notmal üye olsa yalan iftira barındıran yorumlarına güler geçerdim ki daha ağır iftiralar atanlara bile gülüp geçtiğimi eski yerlerdede görmüşsünüzdür....

Ekelme : Mustafa AlphanBAŞBEKLEYEN İstanbul Beyoğlu İTO Mes.veTek.AnadoluLisesi Müdürlüğünü yürütmektedir. Hocalarıma ne sana nede bir başkasına hakaret ettirmem...

Bilgi - İnanç - Eylem