Mesajları düzenledim ve konuyu tekrar açtım.
Sizlerden ricam şahısa değil konuya yorum yapmanız ve ikili atışmalara girmemeniz.

Forum ortamları hepimizin bildiği gibi her kesimden görüş barındıran bir sosyal mecradır.
Size uymayan görüşleri ya okumazsınız, ya okur hakaretsiz yorumlarsınız.
Cevap verip harareti arttırmak yerine raporlamayı kullanabilirsiniz. Raporlamayı test ettiğimde herhangi bir hata yoktu, @Nootka da rapor odasına girip bunu teyit edebilir.

Bundan sonraki süreçte hata olsa bile @Nootka , @Maia , @Sith ya da bana özel mesaj atmanız yeterli olacaktır. Konu kilitlenir ve çözüm için toplanırız. Bu ikili atışmaların kimseye faydası yok.

@Coolumsu, sen yönetimdesin. Bu aşamada üye gibi gelişigüzel yorum yapman uygun değil. Tabii ki katılmadığımız fikirleri belirteceğiz. Ama bu saygı ve akıl çerçevesinde, münazara tadında olursa hepimiz keyifle okuruz. Kavga ile karşı tarafa kendi fikrimizi empoze etmeye çalışmak hiçbir işe yaramaz. Bu konuda dikkatli ol lütfen.
@Qasem, haftanın konuğu konusunda da belirttiğim gibi her konuda yorum yapabilmen ağzımızı açık bırakıyor. Forumun her yerinde izin olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bunu da her fırsatta dile getiriyoruz. Lâkin senden de arzım şudur, "Böyle insanları yönetime alıyorsunuz, ben size söylemiştim" tarzı yorumları sana yakıştıramıyoruz maalesef. Yönetim seçimlerimizi üyelere açık anket ile yapmıyoruz. Nootka'nın süper mod oluşuna alkış tutup, Coolumsu'nun mod oluşunu eleştirmen şahsım adına objektif gelmiyor. Yönetim adına da bu durum dikkatimizi çekiyor. Kaldı ki Coolumsu'yu diğer forumlardan da tanıdığına göre, mod olmasa da bu yorumları yazacağını biliyorsundur. Yönetimde olmasına bağlayarak bizi zan altında bırakmana üzüldük.

Umarım söylediklerim ile sizi kırmamışımdır. Bu forumda hepimiz birer rengiz.
Kimse küssün, gücensin istemeyiz. Görüşlerinizi tabii ki her zaman dile getirebilirsiniz bu konuda bişey söylemek haddimiz değil. Ama ne zaman, ne şekilde söylediğiniz dikkat çekiyor.

Bu konuda daha fazla uyarıda bulunmak istemiyoruz. Lütfen tadını çıkaralım.
İyi Forumlar