Konu
:
Kur'an Nasıl Bir Kitaptır
Tekil Mesaj gösterimi
Darksaga
Açık Profil bilgileri
Darksaga nickli üyeye özel mesaj gönderin
Darksaga nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Nereden:
Gerçeğin Ruhu
Konular:
45
Seslenenler:
26
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
14
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
59
Verilen Beğeni:
17
Nereden:
Gerçeğin Ruhu
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Koc
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
0
Cevap: Kur'an Nasıl Bir Kitaptır
15 February 2018
# 6
Tamam benim için sorun yok. Ben konuya yorum yapmıştım ama arkadaş sanırım kendine alınmış. Arkadaş muhatap olmadığım birisi zaten. Yorumlarını okumam, alıntılamam. Tanımam kendisini. Konuya ilgilimi çektiği için yorum yaptım. O kendisine yazdığımı sanarak ona dayanarak kötü şeyler yazmış bana falan.. Ben bir şey demiyorum ama herkesin kendi saygısı, kendi görüşü saygı duyarım.
Her şeyde alınganlık yapmaya gerek yok ama..
Ben bu forumdan hiçbir üye hakkında kötü bir yorum kullanmam arkadaşa bir şey demedim zaten tepkim yazıyı yazana idi. Üstünüze alınmanız gerek yoktu.
Yönetim de olmak konusuna gelirsek ben bu yorumu mod olduğum ya da olmadığım için yapmadım. Bu benim kişisel yorum dünyam düşğnce hayatımla alakalı başka bir forumda da olsam ya da yetki de yinr aynı yorumu yapardım. Bunun yönetimle cidden alakası yok. Öyle yorum yapılması incitici olmuş cidden.. Mod olmayı foruma katkı sağlamak için istedim. Bunları konuşmak bile bence çok çirkin..
Ayrıca mod-admin-üye farkı yok bu forumda.. Ben öyle yetki taslayan birini hiç görmedim + ben zaten öyle biri değilim. Mod olarak kimseye karşı taraflı bir tutumum olamaz, özel kişisel olarak da yorumlarımı görmek istmeyen herkes beni engelleyebilir. Alıntı yapmayı zaten hiç sevmiyorum özellikle de tanımadıklarıma.. Kimseyi durduk yere rahatsız edecek biri değilim. Birazdan zaten eski yorumlarıma bakacağım bu arkadaşı hiç alıntılayıp hakkında kötü bir şey demiş miyim diye..
Neyse konuda bana çok ağır hakaretler edilmiş ama neyse yanlış anlaşılma diyelim...
Kalp kırmaya cidden gerek yok. İyi akşamlar..
Fikir olarak her fikir eleştirilebilir her konuya herkes kurallara uygun olmak şartıyla yazabilir. Bu açıdan bu forum özgürlükçü zaten ama kişisel olarak böyle şeylerin olmaması dileğiyle..
Konu Darksaga tarafından (15 February 2018 Saat
23:22
) değiştirilmiştir. Sebep: Bilmeden incittiysem kusura bakmayın..
Cevap Yaz