Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Artık Nefes Almak İstemiyorum 29 February 2020 # 1 Umutlarım da aynı sen gibi bırakıp gittiler beni Kıramadığım zincirlerle bağlandım Zindanlara hapsedildim Sensizliğin ne olduğunu hala öğrenemedim, Kaç kere sevdin beni? Kaç kere seni seviyorum dedin? Şimdi cevap ver bana; Madem gidecektin niye geldin? Madem hiç benim olmayacaktın, Niye kendini sevdirdin? Git artık…!!! Benden uzaklara adımı bile anmayacağın yerlere git..!!! Git ki bendeki seni öldürebileyim, Git ki sevgimi kalbime gömebileyim. Nerden bilirdim sevginin ve aşkın bu kadar canımı acıtacağını, Zamansız gelip beni yok edeceğini, Benim için hayatta bir sen vardın, Senin içinse karanlıklar arasında bir ben; Şimdi Nolur git. Git ki bitebileyim seni, Git ki unutabileyim gözlerini, Git yalvarırım git..!!! Artık nefes almak istiyorum… To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz