@
sacekimi öncelikle @
Kitap kokusu'na bulunmuş olduğun hakaretlerinden dolayı reklamını yaptığın web sitesine erişim tarafımca gerçekleştirilen "Layer 7 Attack" (DDoS) saldırısı sonucu kesilmiştir,
Elinizin altında klavye var diye bir şeyleri yazarken dikkat edeceksiniz. Hele ki karşınızdaki insan @
Kitap kokusu ise bir değil bin düşüneceksiniz. Yoksa sadece forumdan banlanmakla bu işten kurtulamazsınız. Ha aslında senin gibi insanlarla yasal yollar üzerinden uğraşmak gerekiyor, ancak ülkemizde yeterince adli vaka olduğu için ben mahkemelerimizi ve yargıçlarımızı seninle meşgul etmek yerine gerekli işlemleri bizzat gerçekleştirmeyi tercih ettim. Sen kalkıp foruma geleceksin, reklam içeren konu açacaksın, konu etiketlerine, avatarına, imzana kadar reklam ekleyeceksin; sonra da karşılaştığın muameleye hayıflanacaksın öyle mi?
Ne açtığın o konuyu ne de bu saçma konuyu şu anda silmeyeceğim, silmeyeceğim ki ibret-i alem olsun. @
Kitap kokusu bir şeyler eklemek veya konuyu silmek isterse geldiğinde ilgilenir, o ne derse odur. Ben sana üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. Eğer tekrar üye olursan o siteni tamamen unutursun, haberin olsun.
Edit: Hosting hizmeti aldığın firma tarafından gelen saldırının yoğunluğu nedeniyle site hizmetin askıya alındı. Firmaya ticket at, saldırı tekrarlanmayacak şu an için. Bak gördün mü? Hâlâ iyi niyetimi koruyorum.
Ayrıca bizler bu forumda kaç kişinin, ne kadar etkileşimin olduğuyla değil; forumdaki üyelerimizin güzel vakit geçirebilmesiyle ilgileniyoruz. Biz huzur istiyoruz. Burnumuz havada falan değil, herkese nasıl dostça yaklaştığımızı buradaki insanlar zaten biliyor. Sadece hak edene hak ettiği gibi davranmayı iyi biliyoruz. Görüşmemek üzere.