İlkiz Nickli Üyeden Alıntı
Çok geçmiş olsun @Papatya canım inşallah kısa zamanda geçer ve ssğlığınıza kavuşursunuz.Özellikle annenize dikkat edin gençler kolay atlatıyor.Aklımada gelmişti varya soracaktım sana.
Bu gidişle hepimize gelecek gibi korkuyoruz valla tedbirliyiz ama yinede çözüm değil.Akraba falan hikaye kimse kusura bakmasın gelip gitmesin telle arasın herkes birbirini.Geçecek elbette bu kötü günler.
Sağolasın canım. Aynen anne babalar daha geç atlatıyor ve özellikle erkeklerde yoğun geçiyormuş bu hastalık. Babamda yoktu ona da bulaştı gibi yavaş yavaş belirtisi oluyor. Bir gün herkese gelecek deniliyordu bize geldi, umarım size gelmez Allah korusun canım
Zeze Nickli Üyeden Alıntı
@Papatya canım çok geçmiş olsun. İnsan gerçekten anlamıyor. Bazen baş ağrısı, bazen halsizlik acaba yakalandım mı diyorsun. İhtimal vermek istemiyorsun.
Rabbim ailene ve sana acil şifalar versin. Umarım en kısa sürede atlatır ve eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Bir de sonbahar da geldi tam mevsim geçisi ve ister istemez korona olmasan bile bu mevsim geçişleri insanda hava değişikliğinden halsizlik de yapıyor hasta da ediyor.
Eylül de vaka artışları bekleniyordu gerçekleşti. Kimse önlem almadı. Dikkat etmeyenlerden dolayı, dikkat edenler bile hasta oluyor.
Sağolasın canım Allah razı olsun. Çember daralıyor mahallede çoğu yer karantinadaydı, binamızda da öyle .Bir de dediğin gibi hava değişimi gerçi belirti çok hızlı ilerliyor gripten çok farklı anın anını tutmuyor. Allah korusun ilacı da yok içeyim geçer diyemiyorsun da. Allah korusun sizlere göstermesin
Deniz Nickli Üyeden Alıntı
@Papatya nasilsin.
Sabah kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim. Uyumak iyi oluyor. Evdeki negatif olan herkese de bulaşıyor o moralimi bozuyor. Allah razı olsun
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.