Simdi geldim burayaa, nerden baslasam bilemedimki Eskiden takildigim yerde nickini görürdüm ama tanismak hic aklima gelmiyodu Tanisinca niye daha önceden tanismadik diye pismanlik yasadim Iyiki burda dogru yerde tanismisiz, harcanmamisiz. Iyiki burdayim, sevildiginide unutma. Baldir o bal, Tatliligin kendisidir. (Bi kac aya ugrarim bu konuya yine ben :* :A ) NOT: Kahve sözünü kabul etmis bulunuyorum, ilk firsatta bi kahve bekliyorumm
o benim kankam biricik kardeşim onunla benim aramda öyle derin bir arkadaşlık kardeşlik var ki anlatılmaz yaşanır denilecise çok zorluklara karşı mücadele ettik ve hepsini alnımızın akıyla geçtik çok şükür ve şu sanal alemde iyi ki kazanmışım dediğim insanların en başında gelen insan seviliyorsun kankam iyi kiiii benim kardeşimsin.
Mert,emektar,yarınlarını tırnaklarıyla,bilgisi ve azmiyle oluşturabilen bir yürek. Azimli,direngen ve iradeli kişiliği ile hayatın gerçeğini hep yudumlamış ve kendisi olabilmiştir. Çok iyi biliyorum ki daha nice başarılar seninle olacak kardeşim. Sevdiceğinle hep mutlu ol.
duygusal biri olduğunu hissettiğim açık sözlü ve net biri olduğunu düşündüğüm birisisiniz işinizde gayet başarılısınız ve siz güzel kalpli bayan mutluluğu sonuna kadar hakediyorsunuz
Üstünden bilmem kaç yıl geçti tanışıklığımız bayadır var buraya senin hakkında birden fazla yazabilirim biliyorsun değil mi kanka lafı şöyle toparlıyayın Biz zamanında aynı tağ’ı kullanmış insanız biz zamanında whatsaptan gece gece birbirimize şirinlikler yapan insanız şu alemde gerçekten kanka diyeceğim tek insan duygudur bizim kardeşliğimiz Faso fiso değil biz çok badireler atlattık çok ayrı ayrı yerlerde başkalarının yanında takıldık ama herzaman birbirimizden haberimiz oldu ve hiç kopmadık o yüzden duygu ne istese yaparsın diye sorarsanız ne isterse dakika’da yaparım lafı gelir peşine çünkü o benim en iyi sırdaşım en iyi Kardeşim