Forum Düzeni
Astroloji
Burçlarla ilgili bütün paylaşımlar bu bölümde yer alır.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeni(ler)
  • 1 Post By DeepSilence
  • 1 Post By Neoma

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 24 Ocak 2019
Mesajlar: 2.141
Konular: 2073
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 35 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 55 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 104
Verilen Beğeni: 68
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 17
DeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud ofDeepSilence has much to be proud of

Standart Boğa Burcu Hakkında Fazla Abartılan 4 Klişe

25 Ocak 2019
# 1
Boğa Burcu Hakkında Fazla Abartılan 4 Klişe

Boğa burcu denildiğinde aklınıza gelen şeyler, tembel, yemekten başka bir şey düşünmeyen, öfkeden kulaklarından duman çıkaran bir insan ise fena halde yanılıyor olabilirsiniz. Gelin Boğalara karşı bu ön yargıları yerle bir edelim.

Öfkesine Hâkim Olamaz
Boğalar hakkında bildiğiniz tek şey buysa, onları kötü gününde yakalamış olma ihtimaliniz çok yüksek. Çünkü sabır taşı olabilecek yapıda bir karaktere sahip olmasının yanında herhangi bir tartışma halinde ortadan kaybolacak kadar hoşlanmaz gergin ortamlardan. Şöyle ağız tadıyla laf dalışına girebileceğiniz son insandır Boğa. Ha bu hayatta herkes gibi onun da kırmızı çizgileri vardır. O kırmızı çizgiyi taşıranlar tabii ki Boğanın öfkesinden nasibini alacaktır. Kim en sevdiğinin ihanetine, defalarca yalan söylemesine sakince tepki verebilir ki? Onun dışında şekerdir, lokumdur, sakinliğin kitabını yazmış, bestseller bile olmuştur.

Tembeldir
Evet, Boğalar tembel olmakla ilgili hatırı sayılır bir üne sahip. Ama bu yakıştırmanın adil olduğuna dair bazı şüphelerimiz olduğunu söylemeliyiz. Boğaların dikkatli ve ihtiyatlı olma eğilimlerinin onları çoğunlukla yavaş hareket eden ve tembel biriymiş gibi gösterdiği bir gerçek. Bu burç uzun ve dikkatli bir şekilde incelemeden tek bir adım dahi atmaz. Bir şiirde geçen “ah kimselerin vakti yok durup ince şeyleri anlamaya” dizesindeki o kimseler kesinlikle bir Boğa değildir. O her şeyin tadını çıkara çıkara, sindire sindire yaşamanın ustasıdır. Her ne kadar bu durum çoğu zaman onları hareket etmekten alıkoyup, yerinde saymasına sebep olsa da bir kere o adımı atmaya karar verdiğinde artık kimse onu durduramaz. Düşünülenin aksine çalışkan olan Boğaların herkes deli gibi çalışırken aheste aheste gezer gibi görünmesinin sebebi hayatın keyfini daha fazla çıkarmak için kurduğu o pratik, yarını düşünen bakış açısıdır.

Fazla Sahiplenicidir
Boğaların arkadaşlıklarında ve romantik ilişkilerinde en çok önem verdiği şey tutarlılık ve güvendir. Hal böyle olunca karşısındakinden de böyle davranmasını bekler ve bu durum onları bir parça fazla korumacı gösterebilir. Asla karşısındakinin yaptığı işe engel olmaya, manipüle etmeye çalışmaz sadece bunu neden yapmak istediğinizi anlamaya çalışır. Boğalar rutinleriyle o kadar mutlu ve rahattır ki sevdikleri insanların da bu dünyaya katılmasını ister. Orada bir ömür boyu hep beraber yaşayıp gitmeyi ister. Olaylara bir kere sizin açınızdan bakmayı başardıklarında ise en büyük destekçiniz o olur.

Oburdur
Gelelim Boğa denilince akla en çok gelen şeye. Bazen öyle bir profil çizilir ki sanki bu insanlar yatıp kalkıp sadece yemek yemeyi düşünüyorlardır. Zodyak aleminin doymak bilmeyen çocuğu gibidir. Boğalar elleriyle ilmek ilmek kurduğu hayatlarında her şeyin dört dörtlük olmasını ister ve bunun için gerçekten emek verir. Güzel ve zarif şeylere karşı bariz bir ilgisi vardır. Hayatının her alanında olduğu gibi yemek konusunda da bu standartlarından vazgeçmezler. Onlar için yemek tadıyla, kokusuyla, sunumuyla mükemmel olmalıdır. Hayatta tadılmayı bekleyen bunca lezzet varken neden sürekli aynı şeyleri yiyip içelim ki? Boğalar da bu durumda Zodyak aleminin obur çocuğu değil olsa olsa gurme çocuğudur.


askmoyra
Neoma bunu beğendin
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Nereden: .
Mesajlar: 17.206
Konular: 13075
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 296 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 29 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 945
Verilen Beğeni: 20
Nereden: .
Rep Gücü: 27
Neoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to allNeoma is a name known to all
Standart Cevap: Boğa Burcu Hakkında Fazla Abartılan 4 Klişe
25 Ocak 2019
# 2
Paylaşım için teşekkürler
DeepSilence bunu beğendin
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
DeepSilence
Astroloji
0
25 Ocak 2019 10:54
Asrevya
Boğa
46
04 Ocak 2019 00:35
Başak
Boğa
0
09 Şubat 2018 12:20
Tomris
Boğa
0
31 Aralık 2017 13:32



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.