Forum Düzeni
Çöp Tenekesi
İşlevini yitiren veya kilitlenip gereksiz bulunan konuların taşınacağı bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeni(ler)

 
  • Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan
  • 1
  • 2
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 26 March 2018
Nereden: istanbul
Mesajlar: 7
Konular: 1
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
Nereden: istanbul
İlişki Durumu: sitenizi çok beğendim..
Burç: Basak
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 0
denizkizi is on a distinguished road

Standart Cevap: Aramızda Saç Ekimi Yaptıranlar Var Mı?

27 March 2018
Kitap kokusu Nickli Üyeden Alıntı
Aslında etrafta 3-5 karaktersiz var saçlarını yolup ellerine vermeyi düşünüyordum.
Size vereyim hak eden başkasına ekin bence.
Pardon kavga etmeyemi geldiniz forumda editor admin olarak yardımcı olmayamı..?

Farkındamısınız konu ile alakası olmayan sözler sarfediyorsunuz amaç nedir açıkca söyleyin bizde bilelim istenmediğimizi yada ne bileyim ne yapmak istiyorsunuz..

Burda konu açtım reklam yasak dediniz üye resmime kadar sildiniz tamam dedik ama hala RENCIDE sözler lütfen ya konuya girmeyin yada KÖSTEK olmayın!!!
Üyelik tarihi: 27 November 2017
Mesajlar: 10.321
Konular: 1691
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 709 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 80 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 25
Gamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to all
Standart Cevap: Aramızda Saç Ekimi Yaptıranlar Var Mı?
27 March 2018
denizkizi Nickli Üyeden Alıntı
Pardon kavga etmeyemi geldiniz forumda editor admin olarak yardımcı olmayamı..?

Farkındamısınız konu ile alakası olmayan sözler sarfediyorsunuz amaç nedir açıkca söyleyin bizde bilelim istenmediğimizi yada ne bileyim ne yapmak istiyorsunuz..

Burda konu açtım reklam yasak dediniz üye resmime kadar sildiniz tamam dedik ama hala RENCIDE sözler lütfen ya konuya girmeyin yada KÖSTEK olmayın!!!
1-Forum sahiplerinden biriyim ve sana müsamaha gösterdik. Reklam için farklı forumlar var veya siteler.
Seni tutan yok. Üslubumda sorun da yok espri yaptım öyle kendimce.

2-Köstek olsak seni banlamıştık.
Birazdan gerçekten köstek olacağım.
Regex bunu beğendin
 
  • Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan
  • 1
  • 2
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.