Forum Düzeni
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Nootka
  • 1 Post By Qasem

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 17 Ocak 2018
Mesajlar: 1.038
Konular: 295
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 54 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 5 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Kova
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 0
Nootka is on a distinguished road

Standart Tavuklu Kabaklı Çorba

19 Ocak 2018
# 1


Tavuklu Kabaklı Çorba İçin Malzemeler:
1 adet tavuk göğsü
2 adet kabak
2 çorba kaşığı un
2-3 çorba kaşığı margarin
Tuz, beyaz biber
Üzeri için:
Dereotu, pul biber
(6 Kişilik)
Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etini haşladıktan sonra ince ince didikleyin. Kabakları soyup zar şeklinde doğrayın. Margarini tencerede erittikten sonra unu ekleyip pembeleşene kadar kavurun. Tavuk suyunu ilave edip birkaç taşım kaynatın. Didiklenmiş tavuk etlerini, doğranmış kabakları, tuz ve beyaz biberi ilave edip 10 dakika kadar pişirin. Dereotu ve pul biber ile süsleyin. Sıcak servis yapın.
Qasem bunu beğendin
Üyelik tarihi: 16 Ocak 2018
Mesajlar: 4.975
Konular: 215
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 244 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 48 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 818
Verilen Beğeni: 109
İlişki Durumu: Uzak durun yeter...
Burç: Akrep
Takım: Turkiye
Rep Gücü: 20
Qasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to behold
Standart Cevap: Tavuklu Kabaklı Çorba
19 Ocak 2018
# 2
Nootka Nickli Üyeden Alıntı


Tavuklu Kabaklı Çorba İçin Malzemeler:
1 adet tavuk göğsü
2 adet kabak
2 çorba kaşığı un
2-3 çorba kaşığı margarin
Tuz, beyaz biber
Üzeri için:
Dereotu, pul biber
(6 Kişilik)
Hazırlanışı:
Tavuk göğüs etini haşladıktan sonra ince ince didikleyin. Kabakları soyup zar şeklinde doğrayın. Margarini tencerede erittikten sonra unu ekleyip pembeleşene kadar kavurun. Tavuk suyunu ilave edip birkaç taşım kaynatın. Didiklenmiş tavuk etlerini, doğranmış kabakları, tuz ve beyaz biberi ilave edip 10 dakika kadar pişirin. Dereotu ve pul biber ile süsleyin. Sıcak servis yapın.
Bu benim çorbam

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nootka bunu beğendin
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Tomris
Çorbalar
1
19 Eylül 2019 21:57
Tomris
Hamur İşleri
1
19 Eylül 2019 19:01
Nootka
Çorbalar
0
19 Ocak 2018 12:33



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.