Pideli piliç hamburger
Isıtılmış bir çorba kaşığı yağa şeker ve soğanı ilave edin, kısık ateşte hafifçe karıştırarak soğanlar yumuşayana kadar 3-4 dakika soteleyin. Kalan yağı ısıtın, kırmızı biberleri katın, karıştırarak 3-4 dakika soteleyin, delikli kepçe ile alın. Aynı tavaya hamburger köftelerini koyun, her iki yüzlerini 2'şer dakika ısıtın. Pideleri ayrılmayacak şekilde ortadan ikiye kesin. İçlerini ısıttıktan sonra sırasıyla pazı yapraklarını, 2 adet hamburger köftesini, soğan dilimlerini ve etli kırmızıbiberleri yerleştirerek sıcak servis yapın.
(3 kişilik)
* 1 paket piliç hamburger
* 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı esmer şeker
* 1 adet büyük boy soğan (halka doğranmış)
* 1 adet etli kırmızıbiber (kalın halka doğranmış)
* 1 adet döner pidesi (15 cm. uzunluğunda 3 adet kesilmiş)
* 3 adet büyük boy pazı (uzunlamasına 3'e kesilmiş)