MALZEMELER
2,5 - 3 su bardağı (250 - 300 g) un
2 çay kaşığı Pakmaya Instant Kuru Hamur Mayası
1 su bardağı ılık su
1 çay kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz

İç malzemesi:
2 adet haşlanmış patates
1 çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir
1 soğan
3 dal kıyılmış maydanoz
3 kiraz domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber, pul biber

HAZIRLANIŞI
Unun yarısını, Pakmaya Instant Kuru Hamur Mayası’nı, ılık suyun yarısını, şeker ve tuzu hamur yoğurma kabına alın. Kontrollü olarak kalan unu ve suyu ekleyerek pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Üzerini bezle örtüp yarım saat dinlendirin.
İç malzemesi için zeytinyağını ısıtıp kıyılmış soğanı kavurun. Patatesleri çatalla ezip soğanla karıştırın. Kalan iç malzemeyi ekleyip harmanlayın.
Dinlenen hamurdan yarım mandalina büyüklüğünde parçalar koparın.
Her bezeyi unlanmış tezgahta oklava yardımı ile açın.
Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ısıtıp açtığınız ince ekmek hamurlarını önlü arkalı pişirin.
Pişirdiğiniz hamuru bekletmeden tereyağı sürün, iç malzemesinden yayın. Rulo şeklinde sarıp servise kadar hafif nemli bir bezde sarılı olarak tutun.