Forum Düzeni
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 30 December 2017
Mesajlar: 642
Konular: 135
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 54 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 19 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 320
Verilen Beğeni: 264
İlişki Durumu: Var
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 9
VI. Armağan is on a distinguished road

Standart Amerikan Usulü Muzlu Puding

01 January 2018
# 1


Amerikan usulü muzlu puding tarifi için malzemeler
Vanilyalı puding için
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 1 tutam tuz
  • 2.5 su bardağı süt
  • 3 yumurtanın sarısı
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı vanilya esansı
  • 1 muz
Arası için
  • 1 muz
  • Bebe bisküvisi
Üzeri için
  • Muz

Amerikan usulü muzlu puding hazırlanışı
Toz şeker, mısır unu ve tuzu bir karıştırma kabında harmanlayın. Sütü ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar mikser yardımıyla çırpın. Yumurta sarılarını da ekleyip, tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin. Karışımı bir sos tenceresine alın. Orta ateşte sürekli karıştırarak 5-6 dakika pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp bir spatula yardımıyla karıştırarak 7-8 dakika daha pişirin.
Ocaktan alıp tereyağı, vanilya esansı ve ezdiğiniz muzu ilave ederek, tereyağı tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Pudingi servis kaplarına yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Üzerlerine iri kırdığınız bebe bisküvisi ve küp doğradığınız muzlardan yerleştirin. Kalan pudingi muzların üzerlerine paylaştırın.
Pudinglerinizi oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına alın ve 2-3 saat dinlendirin. Üzerlerini küp doğradığınız muz ve Antep fıstığı ile süsleyip servis yapın.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

</.BaşKomutan M.Kemal ATATÜRK ~./
1881 - 193
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
alkolik değilim; uzun zamandır dişim ağrıyor
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 06 July 2019
Nereden: Manisa
Mesajlar: 3.111
Konular: 1030
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 62 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 40 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 260
Verilen Beğeni: 0
Nereden: Manisa
Burç: Boga
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 10
HaDeS is on a distinguished road
Standart Cevap: Amerikan Usulü Muzlu Puding
26 July 2019
# 2
Bebe bisküvisi ilginç.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Tomris
Tatlılar
1
19 September 2019 21:58
Gamer Queen
Vücut - Cilt Bakımı
0
18 December 2017 21:08
Gamer Queen
Salatalar
0
10 December 2017 12:44



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.