Keşke günü tutturabilseydin dostum. Gerçi fark etmiyor; bir an, bir ömür gibi geliyor uzak kalınca, orası ayrı konu. Ama tebessüm ettirdin, eyvallah.
Seni çok iyi anlıyorum emin olabilirsin. Kalbim paramparça yaşıyorum şu hayatta usul usul aklıma geliyor onunla o acı tatlı anılarımız. O kadar acı çekiyorum ki Allah'a sığınıyorum elimi açıyorum ve diyorum ki; Lütfen onu unutmam için bana yardımcı ol, kazı beynimden at onunla olan herşeyimi... Ne kadar dayanabilirim artık cidden artık bilmiyorum.
Onu hatırlayıp daha fazla acı çekeceğime, komple unutmayı ister Allah'tan en azından acı çekmem iz kalmaz, çünkü artık imkansızlık geçti dümenin başına ve o yörüngesini çiziyor.
Sabret, özlem sevgiyi 2 kat daha arttırır.
Neyse bu yaralı yürek fazla konuştu, hayırlı geceler dostum
asıl mutluluğun mutlu olmaya çalışmayarak olduğunu anladım artık mutlu olmamız gerekmiyor en çok canımızı acıtan mutluluğumuzun o sözde mutluluğun bozulması olduğunu anladım martık
Kırmızı -yeşil-siyah kareli battaniyesi bir şalım var. Sabah uyanınca içine girip gidiyorum içeri. Ekmek alırken de üstümde o oluyor. Eskiden üstünde Duman uyurdu. Yıkamadım o yüzden.
Sanki küçük dünyam gibi geliyor o bana. Dükkana giderken almıştım. O zaman da beni patronun (babamın) azarlarından koruyordu sanki.
Şimdi soğuktan koruyor.
Seviyorum bazı eşyalarıma anlam yüklemeyi.
Konu Gamer Queen tarafından (07 February 2018 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Adı çadır. Annem koydu adını. Onu da hiç sevmiyor. Duman gibi çadırıda koruyorum ondan.
Bir insanın iki yüzlülüğüne şahit olursam o insanla bir daha asla normal olamıyorum.
Srvmiyorum iki yüzlü insanları, nabza göre şerbet veriyorlar, bugün yanında yarın arkandan kuyu kazarlar, bu yüzden böyleleribana ızak olsun istiyorum hep. Çünkü ben sıkıntılı bir adamım..
Reelle sanalı ayırd edemeyen biriyim. Hal harekwt ve tavırlarını bir tarafını kırarak ödettirmek istemem...
Bunu geçen yıl yaşamıştım.
Bir daha yaşatmak istemem...
Bu yüzden zarar vermemek için gittiğim yerleri genelde terk ediyorum. Katlanamıyorum iki yüzlü insanlara..
Dün uyurken ders dinlemeyi okudum nette.
Neden denemeyeyim dedim.
Çünkü uyuyunca bile beyin çalışıyor ve öğreniyor diyordu falan.
Hemen bir dil bilgisi tekrarı yapan hocanın videosunu mp3 halinde indirdim.
Bilmediğim nokta bir çeşit subliminal mesaj hazırlayıp bir müziğe gömerek dinlemem gerektiğiymiş.
Neyse açtım hocanın sesiyle uyudum 5 dakika içinde. Sabah uyandığım zaman başım dönüyordu. Çünkü beynim 44 dakika daha az dinlenmişti. Ve gözümün önünden kara noktalar falan geçiyor hiç halim yok.
Henüz test etmedim öğrenip öğrenmediğimi ama uyandığımdaki o hal bile yetti yöntemden yanlış şekil bile olsa uzak durmama.
Dün uyurken ders dinlemeyi okudum nette.
Neden denemeyeyim dedim.
Çünkü uyuyunca bile beyin çalışıyor ve öğreniyor diyordu falan.
Hemen bir dil bilgisi tekrarı yapan hocanın videosunu mp3 halinde indirdim.
Bilmediğim nokta bir çeşit subliminal mesaj hazırlayıp bir müziğe gömerek dinlemem gerektiğiymiş.
Neyse açtım hocanın sesiyle uyudum 5 dakika içinde. Sabah uyandığım zaman başım dönüyordu. Çünkü beynim 44 dakika daha az dinlenmişti. Ve gözümün önünden kara noktalar falan geçiyor hiç halim yok.
Henüz test etmedim öğrenip öğrenmediğimi ama uyandığımdaki o hal bile yetti yöntemden yanlış şekil bile olsa uzak durmama.
Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur. 5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür. Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.