Forum Düzeni
Forum Kullanımı
Forumu kullanırken işinizi kolaylaştırması için hazırlanan ipuçlarına ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree17Beğeni(ler)

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 27 November 2017
Mesajlar: 10.321
Konular: 1691
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 709 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 80 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 25
Gamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to allGamer Queen is a name known to all

Standart Cevap: Rep puan nasıl verilir? (Resimli anlatım)

18 December 2018
# 1
Qasem Nickli Üyeden Alıntı
Rep puanının avantajı ne
Çeyrek altınmı alıyoruz

Bilgi - İnanç - Eylem
Çoğu forumda artık kullanılmıyor.Ya da kimisinde profil düzenlemeleri için örnek veriyorum avatar değişmek 100 rep deniyor, repin yerine tabi farklı isimler kullanılyor.
Forum parası gibi birşey oluyor.Hatta parayla rep alan dahi var.

Biz kapatmadık ilerleyen günlerde bu konuda birşeyler olabilir.Yani işlevi olmasın diye durmuyor konu.Ben arada rep atıyorum mesela. (=
Qasem bunu beğendin
Üyelik tarihi: 16 January 2018
Mesajlar: 4.975
Konular: 215
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 244 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 48 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 818
Verilen Beğeni: 109
İlişki Durumu: Uzak durun yeter...
Burç: Akrep
Takım: Turkiye
Rep Gücü: 21
Qasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to behold
Standart Cevap: Rep puan nasıl verilir? (Resimli anlatım)
18 December 2018
# 2
Anya Nickli Üyeden Alıntı


Çoğu forumda artık kullanılmıyor.Ya da kimisinde profil düzenlemeleri için örnek veriyorum avatar değişmek 100 rep deniyor, repin yerine tabi farklı isimler kullanılyor.
Forum parası gibi birşey oluyor.Hatta parayla rep alan dahi var.

Biz kapatmadık ilerleyen günlerde bu konuda birşeyler olabilir.Yani işlevi olmasın diye durmuyor konu.Ben arada rep atıyorum mesela. (=
Beni reple kardeşim

Bilgi - İnanç - Eylem
Gamer Queen bunu beğendin
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Gamer Queen
Serbest Kürsü
1
08 June 2025 08:26
Mango
Hayvanlar Alemi
0
29 August 2018 14:56
Tomris
Türkçe - Edebiyat
1
15 December 2017 20:29
Tomris
Cep Telefonları
0
13 December 2017 17:01
Gamer Queen
Estetik ve Estetik Cerrahi
0
10 December 2017 02:41



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.