Sosya medyada bu tip olaylar gündeme gelmezse malesef üzeri çok kolay örtülüyor.Bu konuda sosyal medyayı faydalı buluyorum.Kaldı ki kızları önünde zaten o şerefsiz ayı yapacağını yapmış.Nice kadınlar da çocuklarının önünde öldürülüyor ya da şiddet görüyor.
Öte yandan eşine şiddet uygulayan böyle ayılar sokakta ise güzel bir meydan dayağı da yiyor.Bu dayak da dünya üzerindeki en haklı ve güzel dayaktır.Bu ayılara dayak atanlar ceza almamalıdır.
Diğer bir husus ve en önemlisi,ailelerin çocuklarını bu bilinçte yetiştirmesi.Bir kaç sene önce uzun süreli bir ilişkim vardı.Annem öğrenmişti ve şu sözü bu konuda her şeyi özetliyordur sanırım : ''Ben neysem,kız arkaşını da öyle görüp ona göre davranacaksın...''

17Beğeni(ler)









Ağaç şeklinde