Malzemeler:
250 gr oda sıcaklığında tereyağı
1 fincan sıvı yağ
2-2,5 su bardağı un
1 fincan su
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı sirke
Yarım çay bardağı keten tohumu
Tarif:

Kurabiye hamuru için keten tohumu hariç tüm malzemeleri bir kapta karıştırın ve yoğurmaya başlayın.

Hamuru kıvama gelince keten tohumunun yarısını ekleyip yeniden yoğurun.

Hamuru merdaneyle tezgahta açın ve kalıp yardımıyla parçaları kesip yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.

Kurabiye hamurlarının üzerine keten tohumu serpin ve önceden ısıttığınız 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin.

Tuzlu atıştırmalığınızı C vitaminli Fanta ile servis edin!

Afiyet olsun!