1 litre süt
2 adet yumurta sarısı
6 çorba kaşığı tozşeker
1 su bardağı un
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı nişasta
2 su bardağı hindistancevizi

Harcı için:
1 su bardağı toz antepfıstığı
Yarım su bardağı pudraşekeri
2 adet yumurtanın akı


YUMURTA sarısı, tozşeker, un, nişasta ve vanilyayı tencereye alın. Çırpma teli ile karıştırarak pütürsüz bir muhallebi olana dek pişirin. Streç film serilmiş fırın tepsisine ılınan muhallebiyi ince şekilde yayıp soğumaya bırakın. Bir gece buzdolabında dinlendirin. Düz bir zemine hindistancevizi serpin. Üzerine muhallebiyi ters çevirip çıkarın. Harç için antepfıstığı, pudraşekeri ve yumurta aklarını iyice yoğurun. Küçük bezeler koparıp, elinizde yuvarlayarak ince rulolar yapın. Buzdolabında 15 dakika dinlendirin. Muhallebiyi üç eşit parçaya kesin. Ortalarına bir veya iki adet antepfıstıklı rulo yerleştirip sarın. Dilimleyip servis yapın.