Kar Topu Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

1
su bardağı
krema
(200 ml)
1
su bardağı
toz şeker
3,5
su bardağı
hindistan cevizi
10
adet
fındık

Üzeri için:

80
gram
bitter çikolata
1
yemek kaşığı
toz antep fıstığı

Kar Topu Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

Bir kapta krema ve toz şekeri mikser yardımıyla, şeker eriyene kadar çırpın.
Şekeri erimiş karışımın üzerine azar azar Hindistan cevizini ilave ederek kurabiye hamuruna benzer bir kıvam elde edin.
Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın ve ortasına bütün fındık ilave edip, yuvarlayın.
Buzdolabında yaklaşık 1 saat kadar dinlendirin.
Servis etmeden önce, çikolatayı benmari usulü eritin ve bir kaşık yardımıyla kartopu tatlısının üzerinde gezdirin.
Üzerlerine toz Antep fıstığı serpiştirerek servis edin.